Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

CityBeekend: Centrem potáhnou jediové, rastamani i maratónci 

doporučujeme | 6. 5. 2016


Celovíkendový ucpávkový tip: O víkendu bude v Praze víc těsno než obvykle. V sobotu dopoledne narazíte v okolí Staroměstského náměstí a Letné na hrdiny Hvězdných válek. V poledne se na obdobnou trasu vydá již 19. ročník pochodu za legalizaci marihuany. A v neděli se do centra často ani nedostanete, vyhrazeno je pro maratónské výkony.

 

newsletter2/19_uvod.jpg
Víkend plný pochodů a poběhů.

Pátek večer
Česká hokejová repre se utká v úvodním zápase MS v Rusku s domácí sbornou. Jarda tentokrát nepomůže, tak to musíte udělat vy svým fanděním. Třeba ve Žluťácích. Jestli vás český národní sport netankujte, zatrsejte si do rytmu vlnobití na swingové lodi. A v Letňanech budou místo vln dunět synťáky na Magnetic festivalu.

Sobota
Smíchovská náplavka v plamenech! Na více jak 70 grilech se bude rožnit masíčko světové chuti. A někdo slaví narozeniny! Popřejte Karlovi všechno nejlepší a oslavujte ve středověkém stylu na jeho náměstí. Nebo podpořte dobrou věc a vyřáděte se při dobré muzice na humanitárním festivalu Motol Motolice nebo na bezbariérovém festivalu Pojď dál v režii The Tap Tap.

newsletter2/ohenakour.jpg
Grilování, pečení, uzení a bbq jsou hvězdou festivalu Oheň a kouř. 

Neděle
Kromě Karla IV. oslavují tento víkend i všechny maminky. Vzpomněli si na ně třeba v Europarku Štěrboholy. Registrace na pražský maraton už jsou v trapu, ale kdyby vás přece jenom nohy svrběly, můžete si ho poprvé v historii zaběhnout digitálně. Nebo se vyskákejte za zvuku energických žesťů až z newyorského metra. V Lucerně vystoupí Youtube senzace Lucky Chops.   

newsletter2/luckychops.jpg
Lucky Chops do toho umějí pořádně fouknout.

Pro děti
Hokejové mistrovství 2016 startuje. Třeba už na MS 2036 zaválí v národních barvách vaše ratolest. A hvězdná kariéra začne díky našemu tipu na nábor dětí do hokejových klubů. Pro méně sportovní a více umělecké děti máme program s pohádkami a krejčovskou dílničkou v Bio Oku. A protože maminky mají v neděli svůj den, obdarujte je vlastnoručně vyrobeným dárkem z galerie GUD.

[reklama/citybee_logo.jpg]Jeden sportovní tip na závěr!
Jeden z nejkrásnějších běžeckých závodů v okolí Prahy je určitě Běžíme na hrad Točník. Letos se akce koná 21. května a jako vždy můžete přivést i děcka. Až do 13. května se můžete na dospělácké tratě registrovat se slevou 50 Kč, pokud zadáte heslo "CITYBEEBNH", přímo zde: goo.gl/8pYLy8

news

Kam vyrazit v květnu v Praze zadarmo?
Město je nejkrásnější ze střechy! Festival Rooftop se blíží
Kámoška je „Bride to be“. Kam na rozlučku?
Kompletní přehled nových podniků za duben

víkend  

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!