Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
května

Pojď dál 2016

Pojď dál

zpět na výpis akcí
 

The Tap Tap Vás srdečně zvou na čtvrtý ročník bezbariérového festivalu Pojď dál. 

Datum:07. 05. 16
Cena:Zdarma
Čas:11:00 - 20:00
Kategorie: kultura|koncerty, zábava| zábava - ostatní

7. května v parku Folimanka pod Nuselským mostem a v areálu Jedličkova ústavu a škol na Vyšehradě.

Jednodenní festival Pojď dál, který každoročně organizuje kapela The Tap Tap, zapsaný spolek TAP a Jedličkův ústav není třeba představovat. Již čtvrtým rokem se odehraje na dvou místech. Adrenalinové dopoledne v parku Folimanka pod Nuselským mostem a hudební podvečer v areálu Jedličkova ústavu na Vyšehradě. 

A kdo se letos spustí na invalidním vozíku z Nuselského mostu?

Kromě přispěvovatelů kapely The Tap Tap z HitHitu, kde si za podporu divadelního představení Nefňuka mohli přispěvovatelé za tento zážitek pořídit a tradičních partnerů The Tap Tap, se do rukou profesionálů společnosti Singing Rock, která slaňování Nuseláku technicky zajišťuje, svěří například zpěvák a skladatel Janek Ledecký, nebo místopředseda vlády Pavel Bělobrádek s rodinou. Oba zmínění se objeví i na koncertu The Tap Tap v podvečer v areálu škol Jedličkova ústavu.

Na Folimance bude od 11:00 občerstvení, zábavná stanoviště pro děti, prezentace nejnovějších modelů automobilky Ford, včetně převozní sanitky Ford Custom a plně vybaveného hasičského vozu. Posádka převozní sanitky předvede ukázky první pomoci. Záchranné akce, slanění a hasičskou techniku předvede posádka hasičského sboru s plně vybaveným hasičským vozem Ford Ranger.

V 15 hodin se veškeré dění přesune do areálu Jedličkova ústavu a škol na Vyšehradě. Návštěvníci a ostatní se na Vyšehrad vypraví v tradičním průvodu za doprovodu bubenického souboru Tam Tam Batucada. 

Sérii koncertů na Vyšehradě zahájí v 15:30 Cimbálová muzika Tomáše Zouhara. Následovat bude koncert Tam Tam Batucady a od 18:30 hodin The Tap Tap. Kapela The Tap Tap kromě osvědčených hitů představí i nové skladby z divadelní hry Nefňuka a připravovaného nového CD. Návštěvníci si budou moci pochutnat na tradičním skvělém občerstvení a pivu z Vinohradského pivovaru, který je letos partnerem festivalu Pojď dál. Těšíme se, že u toho budete s námi!


Program festivalu
Nuselský most / Folimanka


11.00Slanění Nuselského mostu na invalidním vozíku
11.30Exhibice záchranných složek
13.30Kapela Rockoval /Folimanka/
15.00Průvod do Jedličkova ústavu za doprovodu Tam Tam Batucady


Školy Jedličkova ústavu před branou Vyšehradu

15.30Cibálová muzika Tomáše Zouhara
16.00Tam Tam Batucada
18.00The Tap Tap + speciální host Janek Ledecký
19.30Afterparty s DJ Baltazarem

Pojď dál
Tel:
U Jedličkova ústavu 2
Praha 2
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: