Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

CityBeekend: Festivalová sezóna se rozehřívá

doporučujeme | 8. 4. 2016


Víkendový gurmet tip: Nejenom zahrádky, i food festivaly se probouzejí po zimní odstávce. V pátek a v sobotu můžete potěšit svá bříška na třetím ročníku Kulinářských dnů na náměstí Jiřího z Poděbrad. Servírovat se budou rozmanité delikatesy středomořské, italské, budapešťské, francouzské nebo thajské kuchyně.

newsletter2/kulinarskedny.jpg
Na festivalu Kulinářské dny ochutnáte to nejlepší z restaurací na Praze 3.  


Pátek večer
Páteční touhu vytancovat celý pracovní týden z hlavy můžete uspokojit při setu dýdžejské superstar Fedde Le Grand v SaSaZu. Storm Club poctí svou návštěvou legenda světové techno scény Jeff Mills. A kdo to má rád po staru, ať nahodí tesilky nebo batikovaný triko a rozvlní boky na Retro Party v Radlické.

Sobota
Podobně jako food festivaly se začínají probouzet ze zimního spánku také hudební festivaly. Jarní Mighty Sounds se ještě schovává v MeetFactory, venkovní akce už na sebe ale nenechají dlouho čekat. Pod otevřeným nebem v kempu Džbán mají dostaveníčko pejskaři při Happy Dog Show. A venku se už i hodně běhá. Při závodu Pump The Prague Run u toho budete navíc zdolávat překážky.

newsletter2/pumptheprague.jpg
Rozpumpujte své tělo během závodu na Strahovském stadionu.

Neděle
Po páteční retro pařbě si můžete vyretrovat i pokojík. Vše potřebné pokoupíte na Retro&Vintage trzích. Praha se přidává k dalším 50 českým městům, kterými v neděli proběhne 5. ročník Závodů s kočárky. Cinematici najdou uspokojení při Dnech evropského filmu. Pokud dáváte přednost spíše americké produkci, zajděte si premiérově na oscarový Spotlight

newsletter2/retrovintage.jpg
Cestujte v čase do doby před rokem 1989 a kousek si odneste domů.

Pro děti
O dětech, pro děti a s dětmi je veletrh For Kids v Letňanech. Na opačném, jižním, konci Prahy budou k vidění historická letadla během dne otevřených hangárů. V centru na Novoměstské radnici přichystali bojovku s Neviditelnou výstavou. A co by to bylo za víkend bez pohádky – vybíráme dvojkombo Princezna na hrášku + Honza a drak v Jatkách78.

news

11 důvodů, proč je jaro v Praze boží
Nové podniky, které otevřely v březnu
Vytuňte si kola cyklovychytávkami
5 největších úletů na pražských jevištích

víkend  

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!