Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

CityBeekend: Kam se všichni poděli?

doporučujeme | 25. 3. 2016


Celovíkendový tip pro nejvěrnější: Nebudeme si lhát. Jen málo dní v roce musí Praha bojovat o své obyvatele tak jako během velikonočního volna. Zvlášť, když se letos poprvé roztáhlo na čtyři dny. Pro všechny, kteří se nepřesouvají za pomlázkou na dědinu, nechystají se odzimovat chatu nebo využít poslední zbytky sněhu na horách, máme tipy na řadu pražských akcí. Užijete si Velikonoce na trzích i na talíři, nebo můžete dělat, jakože nic a vybírat z následující nabídky civilního vyžití.

newsletter2/praha.jpg
Zůstaňte s námi v Praze, ať se tu sami nebojíme.


Pátek
Letos je poprvé na Velký pátek volno, můžete si proto celý den jen hrát, třeba na Labyrinthu. Komu se začátek jara pořád moc nezdá, nechť se nechá rozehřát tóny reggae, které plují na vlnkách Vltavy. V kině dávají premiérově Humra. Není to žádná vodní potvora, ale příběh o tom, proč je váš partner vlastně celkem snesitelný.

newsletter2/labyrinthum_info.jpg
Labyrinthum je výstava pro hravé dospělé i zvídavé děti.

Sobota
Jestli zastáváte názor, že nejlepší kraslice je snědená, začněte sobotu na vaječné párty snídani. Pár volných míst „překvapivě“ ještě zbývá. Za elektrosety ze zahraniční produkce vyrazte do Crossu. A na vážnější notu zabrnká premiéra filmu Já, Olga Hepnarová.

Neděle
Kávu kupujete, melete, filtrujete, překapáváte, pijete, milujete a teď už i posloucháte na KafeTalk. Hlavně se včas registrujte. Pak si lenivě poskočte do rytmu v La Loce. Nebo zajděte do kina na schizofrenní novinku Batman vs. Superman

newsletter2/batmanvs.superman.jpg
Batman vs.(=sexy brunetka) Superman.

Pondělí
Jak to jde českým hudebníkům s kopačkami na hřišti, se dozvíte na Forest Cupu. Večer vám i zahrají. Do Prahy zavítají koncertovat post-punkoví Italové Soviet Soviet. A jestli jste tenhle mezinárodní zmatek pochopili, bude pro vás Racek od Čechova pohádka na dobrou (veliko)noc. 

Pro děti
I zvířátka v ZOO čeká pomlázka. Od soboty se za nimi můžete opět svézt přívozem. Velikonoční zajíčci se do českých Velikonoc tak nějak vetřeli, ale co už. Velký hon na ně proběhne v pondělí v Metropoli Zličín. O den dříve se děti mohou vyřádit během velikonočních soutěží a her na Bobové dráze.

newsletter2/zajic.jpg
V Metropoli Zličín se chovávají čokoládoví velikonoční zajíčci. Najdeš je?

 

news

11 důvodů, proč jaro v Praze bude boží
Přehled nových podniků v centru i ve vaší čtvrti
Jezte a pijte vychytaně
Nej akce na oslavu 700 let Karla IV.

víkend  

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!