Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
března

Pole plné zajíců

Metropole Zličín

zpět na výpis akcí
 

Užijte si se svými dětmi v Metropoli Zličín super zábavu na Velikonoční pondělí!

Datum:28. 03. 16
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: pro děti|Hry

Vyzvedněte si u hostesek hrací kartu s plánkem, najděte všechy 4 zajíce a nechtejte si hosteskou natisknout do své karty razítko. Po odevzdání vyplněné hrací karty ve všemi razítky obdržíte v centrální části u největšího zajíce svého čokoládového zajíčka Lindt.

V hlavním prostoru bude spousta dalších zajíčkových aktivit, nechejte si zajíčka namalovat na obličej, vystříhejte si zaječí ouška, odneste si zajíčkový balónek, nebo si namalujte zajíčka.

Pokud se vyfotíte, nebo necháte vyfotit naší hosteskou a umístíte fotku na Instagram spolu s hastagem #polezajicu, zařazujete se automaticky do soutěže o dřevěnou stavebnici. Vyhrávají neroztomilejší fotky dětí! 

Metropole Zličín
Tel: 226 081 540
Řevnická 121/1
Praha 5, 155 21
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: