Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
března

10. KafeTalk s Jardou

Radlická - kulturní sportovna

zpět na výpis akcí
 

Povídání s Jaroslavem Slámečkou z Kávového Klubu na téma Arogantní barista.

Datum:27. 03. 16
Čas:11:00 - 13:00
Kategorie: gastro|kavárny, poznání| ostatní

Přesně před rokem jsme s přednáškami KafeTalk začali - od té doby jsme zorganizovali 10 skvělých přednášek (jednu z nich dokonce v Ostravě a jednu v rámci Prague Coffee festu) a také promítání filmu Caffeinated. Tentokrát se sejdeme v prostorách Radlické kulturní sportovny od 11. hodiny.

A kdo bude přednášet? Naše pozvání přijal Jaroslav Slámečka, barista Kávového Klubu, který teď šíří svoje kávové dobro v nejmenší kavárně v ČR a zároveň první výběrové kávě na nádraží v ČR - KafeKolej. Mluvit bude na téma zákaznického servisu - "Arogantní barista aneb jak nepřijít o zákazníky a nezůstat v kavárně úplně sám!"

Tím ale úžasnost naší události nekončí - o vaše chuťové pohárky se postarají TamarindTree. Navíc, Kavárna co hledá jméno slíbila sladkosti k dobré kávě. 


Moc se na vás v neděli 27. března těšíme!

Váš,
KafeBlok

Radlická - kulturní ...
Tel:
Za ženskými domovy 125/5
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: