Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

CityBeekend: Generálka na masopust

doporučujeme | 22. 1. 2016


Celovíkendový hodovací tip: Vrcholné masopustní hodování před 40denním půstem letos připadá na začátek února. Je však dobré si dostatečné tukové zásoby pojistit a začít na nich pracovat již nyní. Třeba na Masopustních trzích na Tyláku nebo při masopustním reji v Roztokách a Úněticích

newsletter2/masopust.jpg
Masopustní průvod maškar z Roztok do Únětic má své osobité kouzlo.

Pátek večer
Jestli jste se na Silvestra loučili s uplynulým rokem a vítali ten nový tak usilovně, že si to už nepamatujete, střihněte si repete na Světové novoroční párty v Hubu. Nebo si zajděte na první letošní monstr akce: na taneční Winter Conspiracy v ČKD Kolbenova seženete lístky na místě, hip-hopová Party of M's 2016 je už bohužel u oficiálních prodejců vyprodaná. Nadupaný rýmy místo toho seženete od Čokovoko.

Sobota
Nepředvídatelná a pobuřující show plná extrémního cirkusu zavítá ze Švédska do Jatek78 jen na dva dny, nepropásněte ji! A koho stále mrzí, že se nedostal na páteční Party of M's, může svou hip-hopovou dušičku utěšit na vystoupení vycházející britské hvězdy Little Simz.

newsletter2/WB_AIAG_SVD_036.jpg
Novocirkusovou show All Genius All Idiots v podání švédského uskupení Svalbard Company jen tak z hlavy nedostanete.

Neděle
V Bio Oku si můžete poprvé pokoupit retro a vintage věcičky. Ale pozor, vzhledem k hojné přislíbené účasti to bude asi maso (však je ten masopust). Decentnější atmosféru bude mít workshop umělecké školy Artual, kde si budete moci vyrobit vázu nebo skleničku z vypitých lahví od Silvestra. Večer se pak nechte naladit kanadskými rockery Three Days Grace.

newsletter2/RetroVintagetrhy.jpg
Retro & Vintage trhy s nádobím, šperky, oblečením či bytovými doplňky se vtěsnají do mezzaninu kavárny v Bio Oku. 

Pro děti
Nákupní centra soupeří tento víkend nejenom o pozornost vaší peněženky, ale i vašich dětí. Na Chodově se odehrávají Lego Star Wars, v Letňanech řádí Chipmunkové a Europark láká na ledové kluziště. Odpůrci OC nechť se zabaví v nejmenším kině v ČR s Ovečkou Shonem nebo v divadle s Obuškem, který samozřejmě poleze z pytle ven.

 
 

news

Čím bude žít Praha roku 2016?
Kam vyrazit v lednu zadarmo?
Nejzajímavější nové podniky loňského roku
Proč všichni chodí na jídlo do bister a burgráren?


víkend

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!