Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

CityBeekend: Všechny dárky zmáknete tento víkend

doporučujeme | 11. 12. 2015


Celovíkendový Ježíškův tip: Víme, kde pořídit vánoční skvosty, aniž byste se mačkali a očuchávali v nekončených frontách v obchodních centrech. Máme tipy i pro Ježíšky s agorafobií nebo sociální fobií – zůstaňte klidně doma a objednávejte dárečky z našeho vánočního seznamu. Všichni ostatní, šup do města!

newsletter2/darky1.jpg
Vánoce nejsou o dárkách, pár se jich ale vždycky hodí.

Pátek večer
Pořízením dárků na Vánočním bazaaaru v divadle Semafor potěšíte sebe, obdarované a zprostředkovaně i děti z dětských domovů. K úsměvu na tváři pak nahoďte i slušivý obleček a vyrazte za hudbou. Ve swingovou tančírnu se promění Kavárna Liberál, škrpály protančíte i na Skaparádě v Klubu 007 Strahov a ve Stormu hrajou zombícký kočičky.   

Sobota
Vybavte se velkým santovským pytlem a teplým svetrem, v sobotu to teprve začne. Knižní klenoty seženete na Knihexu a při výprodeji Městské knihovny. Dary s vůní dálek pokoupíte na světovém vánočním trhu a Thamel bazaru. A kdo netrpí zimomřivostí, rozhýří naspořené peníze na venkovním Dyzajn marketu.

newsletter2/dyzajnmarket.jpg
Z věcí=dárků na Dyzajn marketu vám budou oči přecházet.

Neděle
I když jste už notně provětrali sebe i peněženku, máte ještě šanci výhodně pořídit dary na Zimním blešáku v Meetfactory. Za pár peněz pak můžete vyrazit do kina. Nebo zakončete úspěšnou dárkovou misy v Národním zemědělském muzeu a okukujte betlémy nebo si upleťte vánočku. A nebo se nechte odstřelit do ilustratosféry, pár lístků ještě zbývá

newsletter2/kino.jpg
V neděli si užijete filmy v CineStaru za pár pětek.

Pro děti
Odbývají děti vaše všetečné dotazy ohledně vánočních přání slovy: Ježíšek to přece ví? A vy stále nic nevíte? Zajděte na prodejní výstavu českých hraček a řemeslné výroby. V sobotu společně pokoukáte a v neděli tajně sami pokoupíte. Užít si společně můžete i na ledě, se Sněhovou královnou nebo s Krtečkem.
 

news

Nejlepší bary ve městě. A co v nich musíte ochutnat
Letos se na pečení cukroví vypečte. Kupte si ho od profíků
Tři tipy na divadelní zážitky pod stromeček
Kam vyrazit v prosinci v Praze zadarmo?


víkend

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!