Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
prosince

Kateřina Miler: Krtek a pohádkový svět

Portheimka

zpět na výpis akcí
 

Půvabné ilustrace z knížek pro děti s Krtkem, s paní Krtkovou a mnoha dalšími zvířátky.

Začátek:11. 12. 15
Konec:31. 01. 16
Čas:13:00 - 18:00
Kategorie: kultura|galerie

Výtvarnice a ilustrátorka Kateřina Miler, dcera známého výtvarníka Zdeňka Milera, na ní ukáže svá nová díla i dosud nevystavované obrázky. Uvidíme také ilustrace z malířčiny nejnovější knížky „Krtekna návštěvě", kde poprvé vystupuje Krtkova nová kamarádka – paní Krtečková s růžovou mašlí. Výstava bude otevřená vždy od úterý do neděle od 13 do 18 hodin.

 „Líbí semi, že Kateřina Miler ke Krtkovi odvážně přidala i paní Krtečkovou, nový a sympatický ženský element, který do jeho života vnesl motiv šťastné rodiny – a ten je důležitý připomínat stále, nejen v době vánočních svátků a v prvním měsíci nového roku," říká kurátorka výstavy Pavla Petráková Slancová.

Portheimka
Tel: 257 322 176
Štefánikova 12
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: