Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
prosince

Světové vánoční trhy Advent

Ethnomir

zpět na výpis akcí
 

Potěšte své blízké dárky z celého světa! 11. a 12. prosince pořádá kulturní centrum Ethnomir netradiční vánoční trhy.

Začátek:11. 12. 15
Konec:12. 12. 15
Cena:Zdarma
Čas:13:00 - 20:00
Kategorie: zábava|zábavní centra, zábava - ostatní

Kam pro vánoční dárky? Na Světové vánoční trhy!

11. a 12. prosince tohoto roku proběhne v kulturním centru Ethnomir netradiční vánoční trhy. Návštěvníci budou mít možnost nakoupit dárky ze všech koutů světa. Součástí akce jsou workshopy s vánoční tematikou, které si můžete vyzkoušet zdarma.
Vánoční trhy Kulturního centra Ethnomir jsou součástí předvánočního projektu, který probíhá již od poloviny listopadu a skončí 31. prosince.
Jak je v Ethnomiru zvykem, i tato akce akcentuje nejen ryze české pojetí vánočních tradic, ale přináší i možnost nahlédnout do různorodosti světových kultur. 
11. prosince bude pro návštěvníky otevřeno v čase od 13 do 20 hodin, 12. prosince to bude celý den, již od 9 do 20 hodin. Ke koupi budou originální výrobky z Afriky, Indie či Vietnamu. Pro milovníky exotických vůní to budou arabské parfémy. Pro ty, kdo chtějí své blízké potěšit omlazujícím účinkem arganového oleje bude připravena nabídka marocké kosmetiky. Nebudou však chybět ani tradiční české vánoční dekorace.

Ethnomir
Tel: 226 203 888
Legerova 40
Prague, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: