Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
ledna

ZRUŠENO: Urbania: Interaktivní výstava o správě města

CAMP – Centrum architektury a městského plánování

zpět na výpis akcí
 

Urbania je originální interaktivní instalace pro 1-8 hráčů, která návštěvníkům nabídne příležitost stát se na chvíli správcem imaginárního města.

Začátek:17. 01. 20
Konec:29. 03. 20
Cena:Zdarma
Čas:09:30 - 20:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, poznání| po praze

Město. Vrchol civilizace. Náš prostor k životu. Naše zrcadlo. I když si to v běhu každodennosti nejspíš neuvědomujeme, je město zdaleka nejkomplexnější a nejúžasnější lidský výtvor. Odedávna se přizpůsobuje krajině, klimatu a rozměrům lidského těla i ducha. A zároveň obojí neustále přetváří a modeluje. Pohybuje se v čase. Stojí na pilířích minulosti a roste do budoucnosti. Město je organismus. Žije. Roste. Dýchá. Komunikuje.

Urbania je originální interaktivní instalace pro 1-8 hráčů, která návštěvníkům nabídne příležitost stát se na chvíli správcem imaginárního a přece důvěrně známého Živoucího města. Zkusit naslouchat jeho potřebám, pomoct mu růst. A prozkoumat osm principů, na kterých organická a udržitelná městská správa stojí. Stát se tepem města.

CAMP – Centrum archi...
Tel: 770 141 547
Vyšehradská 51
Praha 2, 128 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: