Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
dubna

Pražské věže

Novoměstská radnice

zpět na výpis akcí
 

Velká historicko-rozhlížecí hra pro malé i velké.

Datum:02. 04. 17
Cena:od 250 Kč
Čas:10:30 - 16:00
Kategorie: poznání|po praze, památky pro děti|

Další jarní hra pro jednotlivce, skupiny, rodiny – pro malé i velké, nové otázky z historie a jak jinak – mnoho schodů a nových pohledů na Prahu. 

Ve hře jde především o to strávit příjemný den, poznat pražské věže, poučit se, až posledním kriteriem je čas. Ten si měří každý sám...nemusíte obejít všechno. Na startu každý obdrží herní plán – mapu, úkoly a průkaz opravňující ke vstupům na věže. Ke každé věži se váže historicko - dobrodružný nebo pozorovací úkol. Soutěžící se pohybují po svých, MHD, na kole, jednotlivě i ve skupinách. Na startu vymyslete strategii, věže obcházíte v libovolném pořadí podle mapy s vyznačenými stanovišti.

Na místech označených v mapě modrým kolečkem se při vstupu prokazujete startovním průkazem, slouží jako vstupenka. Na stanovištích plníte jednoduché úkoly, průchod si kleštičkami nebo razítkem objektu potvrdíte do startovního průkazu. V cíli nebo na internetu si každý tým vyhodnotí svou úspěšnost.

START PROBĚHNE Z NÁDVOŘÍ NOVOMĚSTSKÉ RADNICE V 10:30 HODIN.

STARTOVNÉ: 
Startovné 250 Kč dospělý, 150 Kč dítě, student. 
Dohlášky na startu při prezentaci 300 Kč dospělý, 200 Kč dítě.

Vstupy na věže zdarma v rámci startovného.

Novoměstská radnice
Tel: 224 948 229
Karlovo náměstí 1/23
Praha 2, 120 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: