Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
září

Relax Now!

ARCHA+

zpět na výpis akcí
 

O ztrátě schopnosti přirozené mezilidské komunikace. O kvalitě života. O čase.

Datum:07. 09. 16
Cena:od 90 Kč
Čas:20:00 - 21:00
Kategorie: kultura|divadla

Premiéra inscenace, která vznikala v Praze, Berlíně a Londýně. Spielraum Kollektiv v ní zkoumá každodenní život hlavních měst. Jak se projevuje fenomén spěchu a současné výkonné společnosti na tělech a pohybech jejich obyvatel? Hledáme identitu ve změti informací a neustálých změn, kde jsou vzdálenosti zanedbatelné a  cíle čím dál nezřetelnější. Kdo se zastaví prohrál. Nebo je právě to první krok k cíli? Relax Now! je divadelní pozastavení nad rychlostí, kterou probíháme dnešním světem.

Spielraum Kollektiv - Linda a Mathias Straubovi jsou současnými rezidenty programu Archa.lab Divadla Archa. Vývoj dění kolem pražského pouličního umění sleduje skupina od roku 2014. Dokumentární divadelní představení BUSKING UN/LIMITED vzniklo v rámci projektu BUSKING = ASKING. Součástí tohoto projektu byl také kmen živých soch Kings of Busking na Pražském Quadriennale 2015 nebo říjnová diskuze rezidentů, buskerů a politiků v Divadle Archa. K výrazným rysům předchozích projektů Spielraum Kollektiv patří inovativní způsoby zapojení diváka do hry a důraz na práci s prostorem. Při své experimentální tvorbě skupina často vychází z principů pohybového a divadla se sociální tématikou.

ARCHA+
Tel: +420 221 716 111
Na Poříčí 26
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: