Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
října

Mezinárodní festival studentských filmů Písek 2012

Mezinárodní festival studentských filmů Písek

zpět na výpis akcí
 

Mottem letošního roku je „Zvítězí ten nejlepší“.

Začátek:05. 10. 12
Konec:07. 10. 12
Čas:08:30 - 23:59
Kategorie: kultura|galerie, koncerty, kina, poznání| ostatní

Letošní, již dvanáctý ročník, Mezinárodního festivalu studentských filmů Písek se koná ve dnech 5. – 7. 10. 2012.

Město Písek, které je v letošním roce vyhlášeno „Městem filmu“ se tak již tradičně stane středobodem festivalu, který svým významem i zúčastněnými filmy v soutěži sahá daleko za hranice České republiky.

Letošní ročník bude laděn dle obsahu festivalové znělky, která již tradičně vzniká soutěží mezi studenty Filmové akademie Miroslava Ondříčka v Písku. Mottem znělky je „Zvítězí ten nejlepší“ a studenti si vybrali svět boxerského ringu, ve kterém kouče hraje filmový režisér Karel Smyczek.

Festival však není uzavřeným světem pouze pro studenty filmových škol. Daří se nám každoročně upoutat stále více návštěvníků z řad filmových fanoušků a široké veřejnosti, včetně studentů středních škol. Festival otevírá dveře všem zemím a jejich začínajícím filmařům, kteří, stejně jako my, mají rádi film a chtějí ho s námi sdílet.

I pro letošní ročník připravujeme doprovodný program ve formě workshopů, koncertů, besed a výstav.

Program naleznete zde!

Mezinárodní festival...
Tel: 382264212
Lipová alej 2068
Písek
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: