Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
října

Mime Fest

Pontopolis

zpět na výpis akcí
 

Festival plný pantomimy.

Začátek:17. 10. 14
Konec:22. 10. 14
Čas:19:30 - 23:00
Kategorie: kultura|divadla

Mezinárodní festival MIME FEST je unikátní platformou rozšiřující přehled o dění současného umění pantomimy. Představuje spolupráci se zahraničními festivaly, školami a významnými institucemi oboru. Zapojuje je do širšího evropského kontextu a otevírá nové možnosti setkávání umělců. Dramaturgie programu se zaměřuje na profesionální umělce a široký okruh forem mimického divadla. Jeho nedílnou součástí je i edukativní činnost – workshopy, konference a semináře vedené odborníky určené jak pro studenty uměleckých škol, tak pro veřejnost. 

Mime Fest se rozšiřuje - kromě již tradičního (letos třetího) ročníku ve východočeské Poličce se festival bude poprvé konat i v Praze.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: