Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
srpna

Léto slovenských hvězd

Studio DVA divadlo

zpět na výpis akcí
 

Slovenští herci v Praze.

Začátek:18. 08. 14
Konec:28. 08. 14
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: kultura|divadla

Léto slovenských hvězd se uskuteční v druhé polovině srpna (18. -28. 8.) v divadle Studio DVA. V rámci novinky METROpolitního léta hereckých osobností je připraveno celkem sedm představení, mezi kterými je i jedna česká premiéra. Diváci se mohou těšit na taková jména slovenského divadla, jakými jsou Emília Vášáryová, Milan Lasica, Milan Kňažko, Zdena Studenková, či Ján Koleník, Zuzana Mauréry a mnoho dalších.

Po dva večery diváky pobaví v představeních Kto zhasol svetlo?a Ryba v trojke úspěšná slovenská herečka Zdena Studenková, známá především z filmů Anděl svádí ďábla, či S tebou mě baví svět. Partnerem v jedné z nich jí bude Ján Koleník (První republika). Chybět nesmí ani představení partnerského Štúdia L+S, které kromě svých osvědčených titulů s Emílií Vášáryovou, Milanem Kňažkem (Rybárik kráľovský, Život na trikrát) a dalšími, uvede i českou premiéru hry Milana Lasici – Listy Emilovi.V neposlední řadě se představí soubor GUnaGU, ve kterém je významným znakem všech her humor – místy černý. Nejinak tomu bude i u hry Nízkotučný život, jejímž autorem je umělecký šéf GUnaGU, šestinásobný nositel Ceny Alfréda Radoka, spisovatel a dramatik Viliam Klimáček.

Studio DVA divadlo
Tel: +420222222598
Václavské nám. 56
Praha 1 Nové město, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: