Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Koncert.

Datum:28. 08. 14
Cena:od 200 Kč
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: kultura|koncerty

Skupina Sto zvířat na podzim 2010 oslavila své 20. narozeniny. Kapela vznikla v roce 1990 jako projekt Jana Kaliny (bicí, zpěv, autor hudby) a Tomáše Belka (tenorsaxofon, texty), kteří právě přišli z vojny a oslovili zpěvačku Janu Jelínkovou. Spolu s dalšími spoluhráči se stali vzápětí nevědomky průkopníky stylů ska a rocksteady u nás.

Sto zvířat má za sebou více jak 1200 koncertů a festivalů v Čechách, desítky koncertů v Německu, Francii a Švýcarsku a dvouměsíční turné po USA. Během své dvacetileté existence vydala Zvířata 7 řadových alb, DVD Jste normální? a mají na svém kontě účast na bezpočtu kompilací u nás i v zahraničí. Ze Sto zvířat se postupem let stala jistota českých rockových klubů a jako jedna z našich nemnoha kapel se pravidelně účastní všech velkých letních festivalů.

Letňák – Léto pro Pr...
Tel: 774 277 060
Střelecký ostrov
Praha
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: