Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
února

Masopust jinak aneb naučně-zábavná stezka po stopách...

Centrální park Kbely

zpět na výpis akcí
 

V lesoparku najdete rozmístěná stanoviště s masopustními zajímavostmi, tradicemi a zábavnými úkoly, jež vedou k rozluštění tajenky.

Začátek:20. 02. 21
Konec:26. 02. 21
Čas:08:00 - 17:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, pro děti| Hry

Od soboty 20. února do pátku 26. února budou v lesoparku rozmístěná stanoviště s masopustními zajímavostmi, tradicemi a zábavnými úkoly, po jejichž rozluštění vyjde písmeno v tajence. Začátek stezky je ve kbelském amfiteatru, kde bude k vidění i malé fotoohlédnutí za tradicí kbelských masopustních veselic pořádaných spolkem KRC CoByDup. První stanoviště bude za tunelem (v lesoparku) Stanoviště budou označena symbolem Masopusta. Každý účastník si neorganizovaně a sám za sebe projde úkoly.

Po splnění/vyluštění úkolu si účastník zapíše písmeno do tajenky. Formulář na tajenku je ke stažení na našich webových stránkách a FB. Po získání tajenky si budou moct zájemci v pátek 26. února (po předložení vyluštěné tajenky) vyzvednout před CoByDupem drobnou masopustní odměnu. Odměny budou k vyzvednutí v čase od 13:00 - 17:00.

Centrální park Kbely
Tel:
Centrální park Kbely
Praha 9, 197 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: