Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
září

Jeden svět 2020 / pokračujeme!

Kasárna Karlín

zpět na výpis akcí
 

Přijďte se podívat na výběr současných dokumentárních filmů z celého světa, pokrývajících široké spektrum témat, která aktuálně hýbou světem.

Začátek:11. 09. 20
Konec:22. 09. 20
Čas:17:00 - 23:30
Kategorie: kultura|kina zábava|

Festival dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět musel být 10. března z důvodu zamezení šíření koronaviru přerušen. Festivalový tým se s podporou partnerů rozhodl publiku nahradit neuskutečněné jarní projekce, a tak se už můžete začít těšit na podzimní pokračování!

Lidská práva, ekologie, sociální problémy, politické kauzy či alternativní životní styl - o tom všem se můžete dozvědět víc 11.-22. září 2020 v pražských kinech, a poté v dalších městech po celém Česku.

Festival proběhne v Kasárna Karlín v termínu 11.-13. září. V Kasárnách program doplní debaty s filmaři a experty, a také doprovodný program.
Zároveň bude možné zhlédnout více než 100 projekcí v dalších pražských kinech.
KINO ATLAS 11.-16. září
BIO | OKO 11.-16. září
Kino Světozor 16.-20. září
KOMORNÍ KINO EVALD 16.-20. září
Kino Aero 17.-22. září

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: