Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
března

Tělo na dosah ruky VI. aneb over ball a váha těla mí...

Luas Dancing School

zpět na výpis akcí
 

Proč tělo na dosah ruky? Známe svoje tělo anebo si to jen myslíme? Víme proč nás někdy zrazuje a proč bolí a my jsme za to na něj naštvaní? Přijďte a poznejte s námi více o svém těle a jak funguje.

Datum:21. 03. 14
Cena:120 Kč
Čas:18:00 - 19:00
Kategorie: zábava| sport| lifestyle|Relax, Zdraví

Naše škola nabízí další seminář z cyklu Tělo na dosah ruky IV. over ball a váha vlastního těla místo posilovny.

Ve spolupráci s fyzioterapeutkou Mgr. Kamilou Karáskovou jsme pro vás připravili sérii rehabilitačně cvičících seminářů, které jsou určeny především tanečníkům či sportovcům bez ohledu na členství v taneční škole Luas Dancing School.

Tento seminář bude věnovaný tématu cvičení s malým míčem over ballem, který dobře slouží jako posilovací pomůcka. Nepleťte si však míček s posilovnou :) Zaměříme se na stabilizační systém vašeho těla. Naučíme vás jak zpevnit vnitřní svaly u svalového „korzetu“ , jak u toho správně dýchat, jak pracovat případně ve dvojici a nebo bez parťáka. Napolohováním míče, jeho nafouknutím a nebo vyfouknutím můžete určovat intenzitu cvičení . Míč nestojí „majlant“ jako vstupy do posilovny a v případě, že s míčem cvičíte poctivě a dle pokynů, máte jistotu, že cvičíte skutečně „zdravě“.

Těšíme se se všemi na viděnou :-)

Luas Dancing School

Luas Dancing School
Tel:
Botičská 8
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: