Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
března

Procvič Zadek na Beer józe! - Obsazeno

Radlická - kulturní sportovna

zpět na výpis akcí
 

Určitě znáte dilema – jít si zacvičit nebo si zajít na jedno nebo na dvě. A co takhle to spojit?

Datum:01. 03. 17
Cena:Zdarma
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: sport|jóga

Beer yoga neboli pivní jóga se stala velmi oblíbenou zábavou při oslavách, festivalech a spontánních akcích venku hlavně v Německu. Pokud není jóga zrovna váš šálek kávy nebo se prostě stydíte, určitě to spraví jedno nebo dvě vychlazené láhve piva, bez kterých se lekce neobejde. Lekci odstartujeme pozdravem piva a budeme dále upíjet. Vyzkoušíme různé pozice na rozvoj síly, flexibility a rovnováhy. 

Pivní jóga je kolektivní záležitost a tak v ní nechybí kontakt se sousedem a občasné přiťuknutí. Od pivní jógy neočekávejte maximální soustředěnost na bezchybné provádění jógových pozic a vyděšené výrazy cvičenců směřující ke cvičiteli strkajícímu si nohu za hlavu. Pivní jóga nám pomůže rozvolnit napětí v těle i mysli. 

Pivní jóga je tu pro ty, kteří nechtějí sedět u piva jen na zadku. Tak neseď doma, zvedni zadek a spoj příjemné s užitečným!

Registrace na beerjoga@zvedni-zadek.cz nebo https://zvedni-zadek.cz/event/procvic-zadek-na-beer-joze-nutna-registrace/?event_date=2017-03-01 úspěšnou registraci provedete stiskem BOOK ONLINE a vyplněním jména, přijmení a emailu. Děkujeme!

Radlická - kulturní ...
Tel:
Za ženskými domovy 125/5
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: