Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
září

Den s Armádou ČR na Letenské pláni

Ministerstvo obrany České republiky

zpět na výpis akcí
 

Sobota 23. září bude patřit milovníkům vojenské techniky.

Datum:23. 09. 17
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 15:00
Kategorie: pro děti|S tatínkem

Přijďte si od 9 do 15 hodin užít Den s Armádou ČR a Ministerstvem obrany do parku na Letenské pláni v Praze.

Program bude bohatý a pestrý. V 11 hodin vystoupí ministr obrany Martin Stropnický a náčelník Generálního štábu AČR armádní generál Josef Bečvář. Nebudou chybět přelety letecké techniky, seskoky výsadkářů či přistání vrtulníku. Návštěvníci uvidí také ukázku bojového umění Boje zblízka, ukázku vojenské kynologie a prohlédnou si i vojenskou výstroj.

Na Letenské pláni bude otevřený stánek POKOSu, Aktivní zálohy i výstava nazvaná Ten druhý život. Za svými fanoušky přijdou sportovci ASC Dukla. Pokud budete mít štěstí, můžete získat i jejich podpis. Kromě toho si zájemci budou moci vyzkoušet také několik disciplín tělesné zdatnosti, které plní uchazeči o přijetí do armády.

Ministerstvo obrany ...
Tel: 973 201 111
Letenské sady
Praha 7
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: