Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
prosince

Tonya Graves Tour 2017

Lucerna Music Bar

zpět na výpis akcí
 

Vánoční koncert v rámci turné Tonyi Graves v Praze!  

Datum:20. 12. 17
Cena:od 300 Kč
Čas:21:00 - 23:30
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Tonya Graves, nezaměnitelný hlas české hudební scény a šestnáct let výrazná tvář Monkey Business, se na podzim vydá se svojí kapelou na klubové koncerty, kde mixuje repertoár ze svých alb I’m The Only Me a Back To Blues. Turné zakončí 20. prosince vánočním koncertem u nás v Lucerna Music Baru. Zároveň se svým týmem již začíná připravovat novinkové album, které by ráda vydala v příštím roce.

Tony má na svém kontě kromě řady ocenění a úspěchů s kapelou Monkey Business i dvě zdařilá sólová alba. Nedávno dala o sobě vědět singlem, jenž je remixem písně I’m The Only Me. Tonya Graves k singlu poznamenala: „Tento song jsme vybrali nejen proto, že má na koncertech skvělou odezvu, ale navíc boduje i u mých zahraničních fanoušků, na které se nyní také snažím intenzivněji zaměřit. Ozvali se mi promotéři z různých koutů světa, tak se těším, že se moje sólová dráha posune zase o kus dál.“

Tonya je stále častěji vyhledávanou tváří i v rámci reklamních kampaní. Tento rok např. uzavřela kontrakt s firmou Baťa. Angažuje se v charitativních projektech (Avon – pochod proti rakovině prsu, ALS, podporuje dětské domovy). V brzké době se představí jako moderátorka televizního pořadu Drive na TV Óčko.

Lucerna Music Bar
Tel: 224215957
Vodičkova 36
Praha 1, 10000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: