Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
prosince

Český mejdan s Impulsem 2017

O2 arena

zpět na výpis akcí
 

Český mejdan s Impulsem 2017- i letos s Karlem Gottem a největšími českými a slovenskými hvězdami

Datum:16. 12. 17
Cena:od 490 Kč
Čas:18:30 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, ostatní

Domácí hudební událost minulého roku má své pokračování! Rádio Impuls připravuje druhý ročník úspěšného megakoncertu Český mejdan s Impulsem, tentokrát s podtitulem  „Zpívá celé Česko“ a odehraje se před Vánoci, v sobotu 16. prosince 2017 v pražské O2 areně.

„Zbývají nám necelé čtyři měsíce do koncertu a jsme velice potěšeni, že můžeme k již dříve ohlášeným jménům účinkujících přidat další. Především nám potvrdil svou účast Karel Gott, který se na Českém mejdanu s Impulsem chystá poprvé živě zazpívat s kapelou No Name společný duet Kto dokáže. Do hvězdné sestavy nejen k Lucii Bílé přibyla i nadějná a cenami Anděl ověnčená zpěvačka Lenny a O2 arenou zazní i největší hity Jana Kalouska Chodím ulicí nebo Hvězdy se mění,“ řekl k připravovanému koncertu generální ředitel Rádia Impuls Jiří Hrabák. 

Vstupenky na téměř pětihodinový maraton hitů českých a slovenských interpretů velmi rychle mizí. Vyprodány již jsou VIP Platinum vstupenky, které nabídly fanouškům sezení přímo u pódia a velice rychle mizí místa v 1. patře. Producenti koncertu – Rádio Impuls, Stratex Communication a Bestsport doporučují s koupí lístků neotálet. V současné době jsou k dostání v prodejní síti Ticketportal vstupenky v cenovém rozmezí 490,- Kč – 890,- Kč.

Celá O2 arena si bude moci zazpívat ty největší hity již dříve ohlášených interpretů – Ewy Farne, Michala Davida, Ilony Csákové, Petra Koláře a dalších. Očekávat ale také můžeme úplné novinky a hudební překvapení.  Miro Žbirka přizve na pódium zpěvačku Marthu a zazpívají i známý duet Čo bolí, to prebolí. Novinku ze svého repertoáru představí skupiny Mandrage a Slza, které na podzim vydají nová alba a návštěvníci Českého mejdanu s Impulsem je uslyší dřív než ostatní.

Letošní ročník Českého mejdanu s Impulsem nese podtitul „Zpívá celé Česko“, a tak jsme připravili na odpoledne program před O2 arenu s DJ Ivo Apfelem, aby se návštěvníci při čekání rozezpívali a připravili tak svoje hlasivky na příval hitů, které během koncertu zazní. Večerním koncertem diváky provede osvědčená moderátorská dvojice Rádia Impuls Vlasta Korec a Mistr hudebních omáček Petr Vondráček.

O2 arena
Tel: 266771000
Českomoravská 17
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: