Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Galerka

Praha 2, Bělěhradská 44, 12000

zpět na výpis
 
Galerka

Můžete ochutnat nepřebernou škálu pivních speciálů a širokou paletu vín a k tomu okusit delikatesy z rodinných provozoven.

Telefon:602 662 600
Kategorie: gastro|bary a pivnice

Galerka je podnik s příjemnou atmosférou, plný překvapení, kde budete moci okusit produkty z ryze českých provozoven, jakými jsou malé a střední pivovary, rodinná vinařství a gastro výroby Čech a Moravy s dlouholetou rodinnou tradicí. Nabízíme širokou škálu pivních speciálů, vín a delikates od uzenářských po mléčné produkty, dle rodinných receptů.

Nezbývá, než nás poctít svojí návštěvou a nechat se rozmazlovat příjemnou obsluhou a naplnit své chuťové pohárky, těmi nejlepšími lahůdkami. To vše dokreslené příjemnou hudbou.

Bělěhradská 44
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: