Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
května

Late Night Shopping s Evropou 2

Fashion Arena Prague Outlet

zpět na výpis akcí
 

Pouze v pátek 17. 5. 2019 na vás čekají nespoutané slevy až 80 % z outletových cen, a to až do 23:00.

Datum:17. 05. 19
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 23:00
Kategorie: kultura| zábava| lifestyle|Relax, Nakupování, Beauty, Móda

NEJVĚTŠÍ NÁKUPNÍ PARTY ROKU
Jedinečné nabídky vašich oblíbených značek a velkolepá hudební show DJů z Evropy 2 se na jeden večer ve Fashion Arena Prague Outlet ve Štěrboholích spojí v jedno.

Nákupní horečku pomůže rozehřát moderátor Petr Říbal z Evropy 2 a o party atmosféru se postarají DJs ONDRAY, DJ Brian a DJ Michael C v hudební show Dance eXXtravaganza.

NÁKUPY, KTERÉ VÁM NEDAJÍ SPÁT
Na své si přijdou všichni módní nadšenci a milovníci nakupování. Elegantní a stylovou módu, kosmetiku i praktické vybavení na sport pořídíte 17. 5. u svých oblíbených značek se slevami až 80 %. Sledujte událost, aby vám neutekly žádné akční nabídky, a vyrazte na noční lov.

NEVŠEDNÍ ZÁŽITEK
O to, abyste se bavili až do večera, se postará bohatý doprovodný program, ve kterém nechybí třeba barmanská show nebo bubenická show bubeníků Tokhi & the Groove Army.
A na nohou vás udrží vynikající občerstvení a drinky.

CHCETE NA NÁKUPY VYRAZIT S PLNOU PENĚŽENKOU?
Tak to pro vás máme dobrou zprávu! Pro čtyři šťastlivce máme připravené vouchery v hodnotě 10 000 Kč na noční nákupy a pro jednoho z vás dokonce 20 000 Kč, zapůjčení luxusního vozu Mercedes-Benz C-Class Coupe na víkend a služby osobního stylisty!
Sledujte naši událost a my vám brzy prozradíme, jak se do soutěže zapojit.

UŽ JSTE ČLENY NAŠEHO FASHION CLUBU?
Exkluzivně pro ně bude totiž během Late Night Shopping přichystaná VIP Lounge s party barem a službami holičů z Eddie's Barber a make-up artistů z The Cosmetics Company Store.

Registrovat se můžete ZDE.

Fashion Arena Prague...
Tel: 234 657 100
Zamenhofova 440
Praha 10, 100 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: