Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
října

Dny Severu 2012

Skandinávský dům

zpět na výpis akcí
 

Setkání se severskými spisovateli a překladateli, dětský den, výstava ilustrací, filmová přehlídka a další akce!

Začátek:19. 10. 12
Konec:04. 11. 12
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: kultura|galerie, kina, zábava| poznání| ostatní

Stýská se vám po severských destinacích, které jste letos navštívíli, nebo se na Sever naopak teprve chystáte a hledáte inspiraci? Potom si rozhodně nenechte ujít již třetí ročník festivalu severské kultury Dny Severu.

Spolu s námi můžete zavítat do Dánska, Finska, Norska, Švédska, na Island nebo daleké Špicberky. Připravte se na opravdu nabitý program. 16denní maratón severských akcí začíná v pátek 19. října a potrvá až do neděle 4. listopadu.

Hlavním tématem letošního ročníku je „gender a rodina“. Na programu jsou již tradičních setkání se severskými spisovateli a překladateli ze severských literatur, severský dětský den, výstava ilustrací, filmová přehlídka a komponované cestovatelsko-přednáškové odpoledne. Chybět nebude ani celá řada doprovodných akcí a soutěže o vstupenky a další ceny.

Program naleznete zde!

Skandinávský dům
Tel: 777926331
Dejvická 3
Praha 6
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: