Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
listopadu

Dyskorunka 2012

DYS-centrum Praha o.s.

zpět na výpis akcí
 

Aneb učíme se jinak, přemýšlíme jinak, a proto jsme důležití! Výstava a konference.

Datum:13. 11. 12
Čas:09:00 - 17:00
Kategorie: kultura|ostatní, poznání| ostatní

Výstava a konference se konají 13. 11. 2012 od 9.00 do 17.00.

Dyskorunka se každoročně zaměřuje na prezentaci a prodej publikací, pomůcek a počítačových programů pro předškolní přípravu, pro výuku na 1. a 2. stupni základních škol i pro střední školy.

Dyskorunka je tradičně věnována především žákům se specifickými poruchami učení a chování, avšak učitelé i rodiče zde vždy naleznou inspiraci také pro každodenní práci s dětmi, žáky a studenty.

Součástí celé akce je rovněž konference, akreditovaná MŠMT, věnovaná vzdělávání žáků a studentů se speciálními vzdělávacími potřebami. V letošním roce bude konference historicky poprvé se zahraniční účastí.

Projekt DYSLANG zaměřený na diagnostiku a vzdělávání žáků s možnou dyslexií, jejichž mateřský jazyk je jiný než jazyk země, v níž žijí, přijedou představit kolegové ze Spojeného království a ze Švýcarska.

Mimo to přislíbili svojí účast již tradičně V. Mertin, D. Jucovičová, D. Švancarová, K. Spáčilová a s novými tématy i výsledky výzkumných studií se přijdou pochlubit Z. Michalová, V. Masáková, D. Rýdlová, L. Lidová, H. Brancuská, K. Nevřalová, Z. Pospíšilová, J. Pechancová, K. Sabolová a další.

Náměty všech příspěvků znějí nesmírně zajímavě a slibují účinné propojení teorie a praxe na vysoké odborné úrovni! 

Celá akce je určena odborné i laické veřejnosti.

DYS-centrum Praha o.s.
Tel: 603399889
Stejskalova 9
Praha 8, 18000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: