Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

DYS-centrum Praha o.s.

Praha 8, Stejskalova 9, 18000

zpět na výpis
Tip
   
DYS-centrum Praha o.s.

DYS-centrum Praha o.s. je občanské sdružení, které nabízí služby lidem se specifickými poruchami učení.

Telefon:603399889
Kategorie: poznání|kurzypro děti|Kurzy, Zábava

DYS-centrum Praha, o.s. je dobrovolné nezávislé sdružení občanů, kteří se ve svém profesním nebo osobním životě setkávají s problematikou specifických poruch učení (SPU), tedy dyslexií, dysgrafií, dysortografií, dyskalkulií aj. Naše aktivity se dlouhodobě orientují na oblast reedukační a diagnostickou (nabízíme poradenství a diagnostiku); konzultační; vzdělávací (pořádáme několik desítek kurzů); informační a publikační (vydáváme pracovní listy pro žáky se SPU, distribuujeme všemožné pomůcky pro žáky se SPU, které vytvořily jiné firmy). Snažíme se mít přehled o všem, co se kolem SPU v naší republice šustne. Obracejí se na nás rodiny, školy, poradny i soukromé instituce.

Stejskalova 9
Praha 8, 18000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: