Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
června

United Islands 2013

Ostrovy s.r.o

zpět na výpis akcí
 

10. ročník hudebního multižánrového festivalu se kvůli povodním přesouvá na Ladronku!

Začátek:20. 06. 13
Konec:22. 06. 13
Čas:14:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, ostatní, hudba zábava| zábava - ostatní, poznání| po praze,

United Islands je hudební multižánrový festival s devítiletou tradicí. Jubilejní 10.ročník proběhne v termínu 20. - 22. června 2013.

Letos se kvůli povodním přesune na Ladronku!

Program open air části festivalu bude připomínat hudební maratón, protože i rekreační hudební fanoušci budou mít velké dilema, jak stihnout všechny zajímavé kapely a projekty. Největšími lákadly v Kinského zahradě pravděpodobně bude hipsterská princezna Princess Chelsea, stále oblíbenější indierockeři Citizens! a jejich izraelská konkurence Acollective, rozverní We Were Evergreen a špička české nezávislé scény v čele s Midi Lidi a Zrní.

Hudební bloky, na které jsou diváci zvyklí už z minulých let, letos hrají ještě větší roli. Nejvýraznější je blok sedmi jeruzalémských kapel, pojmenovaný podle tamějšího klubu Yellow Submarine Club Infusion. Další bloky jsou polsko-východní, skandinávský a rakouský. Na domácí scénu se zaměřuje festivalové Desatero, které obsahuje výběr deseti oblíbených kapel organizátorů.

V pátek bude Petřín patřit oslavě nedožitých 80. narozenin Olgy Havlové a v sobotu jedinečnému projektu Chicago Prague Blues band. Stejně jako v minulých letech najdou příznivci jazzu své útočiště v klubu JazzDock, kde bude Český rozhlas Jazz stage.

Scénami pod širým nebem to ale letos nekončí a podesáté se hraje i po desáté. Pořadatelé připravili stejně nabitý program i po 22. hodině, který probíhá hned v deseti klubech! Namátkou uveďme, že mezi vystupujícími bude ambientní producent Sun Glitters anebo původem španělský producent Filastine, který se objevil i v hledáčku kultovního hudebního serveru Pitchfork. Fanoušky elektronické hudby potěší premiéra švédského projektu.


 

Ostrovy s.r.o
Tel: 257 325 041
park Ladronka
Praha 6, 160 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: