Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
prosince

Rockové Vánoce na Barče - Aleš Brichta Project…

Kulturní dům Barikádníků

zpět na výpis akcí

Máte rádi klasiku? Pak si určitě nenechte ujít "Rockové Vánoce na Barče". Aleš Brichta Project, němečtí AXXIS + překvapení!

Datum:16. 12. 24
Cena:550 Kč
Čas:18:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

"Rockové Vánoce na Barče", tento rok plánované na 16. prosince, jsou již desítky let velkým vánočním mejdanem zpěváka Aleše Brichty. Letos budou mít na programu opravdovou klasiku v pořadí: Aleš Brichta Project, Axxis a speciální set představí jedinečná kapela, která bude oznámena v průběhu roku!
"Barča" se tak opět vrací ke kořenům, kdy koncem 80. let byl "Kulturní dům Barikádníků na Praze 10" opravdovou baštou rocku v tehdejším Československu.

Výběr kapel pro letošní večírek rozhodně není náhodný:
AXXIS oslaví 35. výročí kapely v KD Barikádníků v rámci Rockových Vánoc 2024!!!!
Dne 16 prosince 2024 odehrají AXXIS svůj jubilejní koncert v Praze u příležitosti 35. výročí založení kapely. Vystoupí jako zvláštní host seskupení Aleš Brichta Project.
Na léto 2024 je také plánováno vydání nového, zatím nepojmenovaného dlouhohrajícího alba.
"Naši fanoušci museli dlouho čekat, ale myslíme si, že načasování vydání v souvislosti s výročím kapely je skvělé," uvádí Bernhard Weiß, zpěvák kapely.
Hudební kořeny skupiny leží v tradičním heavy rocku 70. a 80. let. Weißův unikátní vokální styl je další charakteristikou značkou skupiny.
Jsou jednou z německých rockových kapel, které mají i po více než třech desetiletích existence stále co říct - dnes možná ještě více než kdy jindy.
Před více než 30 lety se AXXIS zapsali do hudební historie svým debutem "Kingdom of the Night". Dodnes je toto album jedním z nejvýznamnějších a nejúspěšnějších německých hard rockových alb vůbec. Za více než třicetiletou historií AXXIS zažili a přežili nejednu změnu na hudebním trhu a prezentovali se jako proměnliví a autentičtí zároveň.

Kulturní dům Barikád...
Tel: 274 770 789
Saratovská 20
Praha 10, 100 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: