Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
května

Cirkus Base

Cirqueon

zpět na výpis akcí
 

Cirkus Base je unikátní kulturně-vzdělávací událost, která reprezentuje nový cirkus a jeho disciplíny široké veřejnosti.

Začátek:20. 05. 23
Konec:02. 06. 23
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: kultura|divadla, ostatní, zábava| zábava - ostatní

Cirkus Base je cirkusová základna, místo, kde se snoubí veškerá pestrost a záběr nového cirkusu. Naservíruje novocirkusová představení a umožní osahat si cirkusové disciplíny jako žonglování, provazochodectví, akrobacii či parkour na vlastní kůži. Stožáry cirkusového šapita se vztyčí na pražské Ladronce od 20. května až do 2. června.

Cirkus Base pořádá CIRQUEON ‒ Centrum pro nový cirkus ve spolupráci s norskou Trondheim Cultural School a Norskými fondy EEA grants.

Festival nabízí nejen novocirkusová představení, ale i celou řadu workshopů.

Během 14 dní cirkusová vesnička nabídne 12 představení, 14 vedených kurzů a každodenní otevřené workshopy, kde si může cirkus zkusit každý!

Většina představení a otevřené workshopy se uskuteční pod širým nebem a budou pro diváky zdarma. Na představení a vedené kurzy, které se odehrají v šapitó, je potřeba si zakoupit vstupenku.

Cirqueon
Tel: 604713414
Park Ladronka
Praha, 16000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: