Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
března

Dílna současného umění

Artpark

zpět na výpis akcí
 

Hledáte pro své děti ve věku 7–11 let vhodnou výtvarnou aktivitu na letošní rok? Přihlaste je na Dílnu současného umění v Galerii Rudolfinum!

Datum:21. 03. 23
Cena:Zdarma
Čas:15:00 - 16:30
Kategorie: kultura| pro děti|Zábava, Kreativita

Máte doma děti ve věku od 7 do 11 let a hledáte pro ně vhodnou výtvarnou aktivitu na letošní rok? Přihlaste je na Dílnu současného umění v Artparku Galerie Rudolfinum.

Nestihli jste první lekci, která byla pro všechny nové zájemce zdarma? Registrace je možná také v průběhu kurzu za sníženou cenu. V případě zájmu o pozdější zápis a další informace se prosím obracejte na Natálii Rajnišovou na adrese rajnisova@rudolfinum.org.

Je možné vyjádřit jednu věc více způsoby? Nebo jak se proměňuje jazyk uměleckých děl vzhledem k době? I to patří mezi otázky, na které budeme kreativně hledat odpověď. V letní sérii Dílny si děti vyzkouší různé výtvarné techniky a inspirují se díly předních současných umělců.  Na závěr setkávání představí svá díla již tradičně na vernisáži a jednodenní výstavě v Artparku.

Na obsah jednotlivých lekcí se můžete podívat zde.

Artpark
Tel: +420770149430
Alšovo nábřeží 12
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: