Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
prosince

Vánoce podle Dary

O2 universum

zpět na výpis akcí
 

Slovenská zpěvačka Dara Rolins opět zavítá do Prahy!

Datum:17. 12. 22
Cena:od 690 Kč
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba zábava|

Vánoční koncert Dary Rolins, který se měl uskutečnit v náhradním termínu 17. 12. 2021 se opět překládá na nový termín. Zpěvačka vystoupí v pražské hale O2 universum přesně o rok později 17. 12. 2022. Vstupenky zakoupené na oba předešlé termíny (17. 12. 2020 nebo 17. 12. 2021) zůstávají v platnosti i na nový termín a není potřeba je vyměňovat. Lístky jsou stále v prodeji v síti Ticketmaster.

„Moji milí, už pár dní se chystám oznámit Vám definitivní rozhodnutí mé a mého týmu, že ani tento rok můj vánoční koncert Vánoce podle Dary bohužel nebude. K tomuto rozhodnutí jsem dospěla po dlouhém zvažování, diskuzích, telefonátech s lidmi, kolegy z branže a dospěla jsem k závěru, že chystat tak náročný projekt v tom pocitu nejistoty mi způsobuje stres a diskomfort. Nikdo, ani všichni ti, kteří v přípravách svých show pokračují, opravdu nikdo nemá do poslední chvíle stoprocentní jistotu a záruku, že akce reálně proběhne. Jde o velkou zodpovědnost nejen vůči Vám, publiku, ale také vůči více než stočlennému týmu, který se na mém koncertě podílí. Nedokážu v této chvíli tvořit, zkoušet, uvádět do pohybu svoji fantazii a stejně jako před dvěma lety, se v euforickém pocitu štěstí těšit a připravovat. Vím, že je to jako držet Vás v šachu, ale zdá se, že svět potřebuje na uzdravení více času. Všechny vstupenky zůstávají nadále v platnosti a stejně jako minule, už teď máme v O2 universu zarezervované datum 17. prosince pro vánoční koncert v roce 2022. Děkuji za Vaše pochopení a doufám, že Vaše zklamání neohrozí naši vzájemnou náklonnost. Děkuji každému, kdo si na můj koncert koupil lístek a je i nadále odhodlaný užít si ho budoucí rok v Praze, i v Bratislavě,“ vyjádřila se Dara Rolins.

O2 universum
Tel:
Českomoravská 2345/17
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: