Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Tretter's Wine bar by Bacchus

Praha 6, Dejvická 32, 16000

zpět na výpis
Tip
 
Tretter's Wine bar by Bacchus

Elegantní vinný bar propojený s vinotékou nabízí unikátní portfolio vín z celého světa

Telefon:233 322 970
Kategorie: gastro|vinárny

Tretter's Wine Bar je místem, kde se snoubí šarm s pohostinností. Komorní atmosféra připomínající malou Francii v samém srdci Dejvic je ideální pro obchodní schůzky, romantická rande i neformální setkání s přáteli.

Kvalita, styl a elegance tady nejsou jen prázdnými slovy, ale filozofií, která prostupuje každým detailem. Naše bistro menu je skutečnou oslavou chutí a vůní. Začněte třeba s vejcem Benedikt na brioche s uzeným lososem a špenátem, které vás přenese až do Paříže. Pro milovníky italské kuchyně je tu krémová Buratta s cherry rajčátky a bazalkovým pestem, servírovaná s křupavou bagetou. Gurmáni ocení výběr prémiových rilettes a terin, jako je kachní terrina s Calvadosem nebo lanýžová paštika, každá párovaná s pečlivě vybraným vínem.

A když mluvíme o víně – Tretter's Wine Bar se může pochlubit impozantní nabídkou více než 450 druhů vín z celého světa. Každý den je otevřeno 40 lahví, což znamená, že i ti nejnáročnější milovníci vína zde najdou něco nového a vzrušujícího.

Otevřeno:

PO-PÁ 12:00 - 24:00

SO 17:00 - 24:00

Dejvická 32
Praha 6, 16000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: