Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
března

Otevření školy bojového umění,jógy, meditace Wing ch...

Komunitní centrum na Žižkově

zpět na výpis akcí
 

Wing chun kuen phai je originální bojové umění původem z Číny, které se do Evropy dostalo přes Vietnam, Rusko a Ukrajinu. 

Datum:19. 03. 18
Čas:18:00 - 19:00
Kategorie: sport|bojové sporty

Wing chun kuen phai je originální bojové umění původem z Číny, které se do Evropy dostalo přes Vietnam, Rusko a Ukrajinu. Na rozdíl od naprosté většiny škol Wing Chunu v Evropě se tedy tato linie k nám nedostávala přes německé mistry a nebyla tedy ovlivněna novodobými úpravami. Základem cvičení je důraz na tzv. bojovou jógu - tvrdý či-kung, která vede k harmonickému posílení celého těla jak pro boj, tak pro všední život. Součástí je i tradiční meditace, která má vést ke snížení stresu a zvýšení odolnosti. To vše je spojeno s výukou efektivních sebeobranných technik, které vytvářejí po stovky let propracovávaný harmonický systém rozvoje těla i ducha. 

Trénink bude rozdělen na první část zdravotní-posilovací, kde může i člověk zatím fyzicky málo připravený získávat stále vyšší kondici a zlepšit svůj zdravotní stav, vhodné i pro seniory. 

Ve druhé polovině tréninku pak bude více času věnováno nácviku bojových technik. Součástí výcviku jsou i pravidelné zenové meditace. Trénink je otevřen všem od 12-99 let.

Cvičení vede mistr 2. danu školy Wing Chun Kuen Phai
ThDr. et PhDr. Marek Dluhoš, Th.D., Ph.D.

Komunitní centrum na...
Tel: 722 228 328
náměstí Barikád 1
Praha 3, 130 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: