Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
ledna

Most městu - Městu most - výstava

Městská část Praha 7

zpět na výpis akcí
 

Mezinárodní studenti z vysoké školy architektury ARCHIP vytvořili soubor projektů, který představuje novou vizi Libeňského mostu. 

Začátek:18. 01. 19
Konec:28. 02. 19
Čas:07:00 - 18:00
Kategorie: poznání|ostatní

Práce vznikly jako reakce na debaty o stavu pražských mostů, které byly rozpoutány hned po pádu Trojské lávky. Na výstavě Most městu - Městu most prezentuje ARCHIP celkem šest nejzajímavějších vysokoškolských prací ukazujících most jako místo pro život. Vzniklo dvanáct návrhů mostu podporujících městský život. Celkem šest nejzajímavějších projektů, které jsou v POLIKLINICE vystaveny, přetvářejí Libeňský most v obytné zóny nebo prostor pro kulturní a sportovní vyžití. Studentské práce doplňují most například o stezku pro chodce a běžce, parky v okolí řeky nebo budovy určené jako obytné byty či hotely.
Výstava probíhá od 18. ledna do 28. února 2019 v prostorách uliční galerie Prahy 7 POLIKLINIKA, na rohu ulic Milady Horákové a Františka Křížka.

Městská část Praha 7
Tel: 220144111
Františka Křížka 683/22
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: