Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
června

Veletrh vědy 2023

PVA EXPO PRAHA

zpět na výpis akcí
 
Tip

7. ročník Veletrhu vědy přinese novinky a zajímavosti ze světa vědy.

Začátek:08. 06. 23
Konec:10. 06. 23
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: poznání|veletrhy

Více než 100 expozic, přední čeští vědci, prestižní vědecké instituce, improvizované laboratoře, interaktivní exponáty.

Veletrh vědy je určen všem věkovým kategoriím.

Otevírací doba: 10:00 - 18:00
Pořádá: Akademie věd České republiky

Více než 100 expozic veletrhu představí odborníky z Akademie věd ČR, vědeckých institucí, firmem, vysokých škol, vzdělávacích institucí i science center. Novinkou bude účast ZOO Praha s programem na odbourávání fobií. Dalšími lákadly bude mimo jiné úniková hra Staňte se tajným agentem, mikroskopické zkoumání spermií různých druhů savců, určování vlastních vzorků hornin či možnost podepsat se hlaholicí.

DOPROVODNÉ PROGRAMY
Vědecká představení v multimediálním sále s obří obrazovkou
Expozice doplní vědecká představení pro školy, panelové diskuse, přednášky, workshopy, a besedy. Nebudou chybět ani oblíbené science show – zábavné experimenty doprovázené výbuchy, ohněm a dýmem. Mladší školáky můžete vzít na přednášku ředitele Astronomického ústavu na téma vzniku sluneční soustavy a života na Zemi. Ti úplně nejmenší se mohou těšit na naučnou pohádku Běla mezi včelami, která děti zavede do světa včelího úlu. Panelové diskuze, tradičně moderované Václavem Moravcem, se budou letos věnovat energetice, genové terapii či našemu právu na nenávist.

Vstup na veletrh i na doprovodné programy je ZDARMA, avšak na doprovodné programy je z důvodu omezené kapacity REGISTRACE NUTNÁ.

PVA EXPO PRAHA
Tel:
Beranových 667
Praha 9, 199 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: