Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
října

Jak se dostat do retailové obchodní sítě

Opero s.r.o.

zpět na výpis akcí
 

Jak se dostat do retailové obchodní sítě. A opravdu to chcete? Volba strategie distribučních kanálů je jedno z nejdůležitějších rozhodnutí firmy.

Datum:26. 10. 22
Cena:Zdarma
Čas:17:00 - 18:30
Kategorie: poznání|ostatní

Dozvíte se jaké jsou možnosti distribučních kanálů, jaké jsou jejich výhody a nevýhody. Rozhodně se budeme věnovat volbě vhodné strategie, ujasnění proč volím určitý distribuční kanál a jaké dlouhodobé důsledky to přinese. Volba má dopad i na brand firmy a firemní kulturu včetně procesů. Probereme i souvislost s cílovou skupinou zákazníků. Vše bude postaveno na příkladech z praxe, složité teorie nečekejte. Prostor bude i na vaše otázky, abyste si odnesli maximum pro váš byznys.

Workshopem vás provede Jan Zeman, intuitivní podnikatel, vizionář, majitel firmy Biopekárna Zemanka, mentor a propagátor udržitelného podnikání.
Vybudoval od nuly úspěšnou firmu založenou na hodnotách a podporující rozvoj ekologického zemědělství.
Velký propagátor inovací a cirkulární ekonomiky. Zemanka již 15 let kombinuje tradiční postupy a inovace, které v sektoru potravinářství nejsou obvyklé a naplňuje vizi, že udržitelnost a sociální odpovědnost mohou být v souladu s ekonomickou ziskovostí.

Opero s.r.o.
Tel: 777 167 376
Salvátorská 931/8
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: