Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
dubna

Základy duševní resuscitace (Praha)

Pražské kreativní centrum

zpět na výpis akcí
 

Pro velký zájem otevíráme přihlašování ještě na jeden workshop Základů duševní resuscitace.

Datum:25. 04. 19
Cena:Zdarma
Čas:18:30 - 20:30
Kategorie: lifestyle|Zdraví

Každý čtvrtý člověk se během života setká s duševním onemocněním. Pokud máte to štěstí, a patříte mezi ty první tři, kterým se psychické potíže vyhnou, stále patříte k těm, kteří mohou některému z těch čtvrtých pomoci. Pojďte se s námi naučit základům duševní resuscitace!
Workshop se bude věnovat tématu pomoci při duševních obtížích. Společně se pokusíme pomoci kamarádovi s depresí – od základní komunikace přes krizové centrum, ambulantního psychiatra, psychologa a psychoterapii až ke svépomocným skupinám. Podíváme se na to, jaké služby lze na poli psycho-pomoci využít a co od nich můžeme očekávat a podrobně si projdeme náš oblíbený Manuál pro blízké. Nezapomene ani na to, jak by se o sebe měl starat sám pomáhající.

Workshop není určen k řešení konkrétních potíží zúčastněných a jakékoli krizové intervenci. Pro ilustraci a společnou práci a debatu bude použit smyšlený ilustrační příběh mladého člověka, který se potýká s depresí.

Pražské kreativní ce...
Tel: 776 855 776
Staroměstské náměstí 4
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: