Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

NEIRO Association for Expanding Arts

Praha, Holandská 1050/48, 10100

zpět na výpis
 
NEIRO Association for Expanding Arts

Uskutečňujeme výjimečné projekty českých a zahraničních umělců. Naším cílem je prezentovat českou hudbu a umění v mezinárodním kontextu.

Telefon:+420 607 012 007
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

NEIRO Association for Expanding Arts uskutečňuje výjimečné projekty českých a zahraničních umělců. Naším cílem je prezentovat českou hudbu a umění v mezinárodním kontextu a ve spolupráci s významnými umělci a teoretiky. Skrze tento dialog chceme inspirovat k tvůrčím řešením situací, v nichž se nachází naše kultura a společnost. Podporujeme a rozvíjíme spolupráci zejména mezi umělci z Česka, Evropy a Japonska. Pořádáme akce na území České republiky a zajišťujeme prezentace českých umělců v zahraničí. Široké veřejnosti poskytujeme nové pohledy na obraz, hudbu a zvuk formou lekcí, přednášek, koncertů a festivalů. Pravidelně spolupracujeme se špičkovými uměleckými institucemi jako Národní galerie v Praze, Akademie múzických umění v Praze, Japan Foundation a Ministerstvo kultury ČR. V našem pražském studiu nabízíme vybavení a zázemí pro hudební a audiovizuální tvorbu, včetně rozsáhlé uměnovědné knihovny. Tyto kapacity nabízíme také v rámci programu uměleckých rezidencí. Společnými silami chceme zvyšovat prestiž českého umění. Chceme, aby čeští umělci byli schopní a vzdělaní; aby pomáhali určovat směr mezinárodního společenského dialogu.

Holandská 1050/48
Praha, 10100
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: