Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
června

National Theatre Live: Audience

Bio Oko

zpět na výpis akcí
 

Představení s královskou Helen Mirren se vrací do kin jako dárek k 10. narozeninám cyklu NT Live!

Datum:24. 06. 19
Cena:300 Kč
Čas:19:45 - 23:00
Kategorie: kultura|divadla, kina

Když se populární Helen Mirren vrátila ke své oscarové roli Alžběty II., získala za ni i ceny Tony a Olivier. Oblíbené představení Audience, natočené v Londýně živě a s původním obsazením v červnu 2013, se vrací do kin jako dárek k 10. narozeninám cyklu NT Live.
Jeho autor, úspěšný scenárista Peter Morgan, se životu britské královny věnoval také v oscarovém filmu Královna a v ceněném seriálu Netflixu Koruna, na němž se podílel také režisér inscenace Stephen Daldry (Billy Elliot). Hra se pod názvem Audience u královny s úspěchem hraje i v českém Národním divadle, s Ivou Janžurovou v hlavní roli.

Už víc než šedesát let se královna Alžběta II. setkává se svými ministerskými předsedy na pravidelných týdenních schůzkách. Ty jsou známé jako “audience”, nikdo (včetně manželek a manželů dotyčných) ovšem neví, co se na nich probírá.
Královna radí politikům ve věcech veřejných i soukromých, od starého válečníka Winstona Churchilla po Železnou lady Margaret Thatcher a Davida Camerona. Během těchto soukromých setkání spatříme ženu za korunou a staneme se svědky okamžiků, které pomohly královnu definovat.

Bio Oko
Tel: +420 233 382 606
Františka Křížka 460/15
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: