Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
října

Koncert na Čertovce

Muzeum Karla Zemana

zpět na výpis akcí
 

Koncert skupiny Clarinet Factory pojaté jako jedinečný audiovizuální zážitek pod širým. Součástí festivalu Signal.

Datum:20. 10. 13
Cena:Zdarma
Čas:19:30 - 21:00
Kategorie: kultura|koncerty

Koncerty se odehrají na hladině pražského vodního kanálu Čertovka.

Magický genius loci tohoto krásného místa bude podtržen instalací tisíců svíček a plovoucím ohněm. Laguna Čertovky viditelná přímo z Karlova mostu bude zabydlena nejrůznějšími motivy z filmů Karla Zemana.

Skupina Clarinet Factory odstartovala svou hudební dráhu vítězstvím v soutěži International Songwritting Competition 2005 (USA). Kromě úspěšných vystoupeních na nejrůznějších českých i zahraničních festivalech (Jazz Peak Sofia (BG), Mitte Europa (D), Inalfa festival (NL), Struny podzimu (CZ), Colours of Ostrava (CZ) nebo Jazzlent Maribor (Slo)  si je ke svému vůbec prvnímu pražskému vystoupení přizval americký vokalista a performer Bobby McFerrin. Členové skupiny jsou také tvůrci hudební složky expozice Muzea Karla Zemana.

2 koncerty se konají 19. a 20. října od 19:30 do 21:00. VSTUP VOLNÝ!

Součástí festivalu Signal - Prague light Festivalu.

 

Muzeum Karla Zemana
Tel: 724 341 091
Saská 3
Praha 1 - Malá Strana, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: