Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
dubna

Lara Fabian - Je tˊaime World Tour

O2 universum

zpět na výpis akcí
 

Uznávaná diva světového formátu Lara Fabian se po předchozích beznadějně vyprodaných koncertech vrací po pěti letech do Prahy.

Datum:17. 04. 24
Cena:1 490 Kč
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Naši metropoli si dříve vybrala i pro natáčení oficiálního DVD. Nenechte si ujít nejen bouřlivý potlesk hned od prvních tónů skladby "Je t'aime", ale i bezkonkurenční atmosféru, díky níž jsou koncerty Lary Fabian nezapomenutelné.

Od roku 1995 sbírá Lara Fabian významná ocenění, mj. Nejlepší zpěvačka roku, Nejlepší živé vystoupení roku, Album roku a mnoho dalších. Její alba se stala zlatými a několikrát i platinovými.

Ve Francii se následně během dvou let prodalo přes dva miliony alb s názvem Pure. Díky tomuto ohromnému úspěchu získala na prestižním francouzském galavečeru Les Victoires de la Musique cenu Nový umělec roku. Za skladbu "Pure" byla oceněna jako Nejprodávanější umělec na World Music Awards.

Celosvětově si Lara Fabian vybudovala pověst odhodlané zpěvačky a skladatelky. Dosáhla téměř nemožného! Důkazem jsou milionové prodeje úspěšných alb a nespočet vyprodaných koncertů na všech kontinentech, a to vše bez okázalé reklamy a senzačních bulvárních titulků.

Máme pro Vás překvapení a bonus zároveň. Večer zahájí, na základě výběru Lary Fabian, dvacetiminutovým vstupem muzikálová diva Michaela Gemrotová a čtvrtý z Českého slavíka 2023 Václav Noid Bárta. Můžete se v jejich podání těšit například na árii ze světového muzikálu Fantom opery! Věříme, že se již, stejně jako my, těšíte na galavečer plný kvalitní hudby!

Část výtěžku z každé vstupenky bude věnována Nadaci Anežka, která společnou silou lidí pomáhá rodinám překonávat handicap.

O2 universum
Tel:
Českomoravská 2345/17
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: