Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
března

Dernisáže výstav na Pragovce

Pragovka Gallery

zpět na výpis akcí
 

Na Pragovce se pomalu blíží ke konci další cyklus čtyř výstav a Pragovka Gallery & The White Room Vás tak zvou na jejich dernisáž.

Datum:30. 03. 23
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 21:00
Kategorie: kultura|galerie, vizuální umění

Na Pragovce se pomalu blíží ke konci další cyklus čtyř výstav a Pragovka Gallery & The White Room Vás tak zvou na jejich dernisáž. 

V The White Room zakončíme skupinovou výstavu SHE SELLS SEASHELLS a v Pragovka Gallery tři sólo výstavy třech umělkyň - MAPS OF MEMORIES Magdaleny Kleszyńské, THE GREY VOLCANO Julie Kopové a OOZE lotyšské umělkyně Laimdoty Malle.

V rámci dernisáže proběhnou komentované prohlídky výstav THE GREY VOLCANO a MAPS OF MEMORIES a také setkání s umělkyní Laimdotou Malle.

Těšíme se na viděnou!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pragovka Gallery se nachází v přízemí 2. zálivu Pragovky. Objekt je od centra vzdálen 15 min. Metro B – Kolbenova, tram – Poštovská.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Projekt je finančně podporován Ministerstvem kultury ČR, Hlavním městem Praha, MČ Praha 9.

Partnerem projektu je Mount Capital.

Mediálními partnery jsou ArtRevue, Radio Praha, Radio 1, Artmap, Proti šedi, GoOut.cz, Místní kultura, Jlbjlt.czArtalk.czKdykde.czCitybee.cz.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

V souladu s nařízením EU o ochraně osobních údajů Vás tímto informujeme, že akce bude fotograficky dokumentována. Účastí na této akci automaticky souhlasíte s uveřejněním fotografií na webu Pragovka Gallery a facebookových stránkách Pragovka Gallery.

Pragovka Gallery
Tel: 725806119
Kolbenova 923/34
Praha 9, 19000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: