Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
března

294 statečných

Divadlo pod Palmovkou

zpět na výpis akcí
 

Akční divadelní béčko o hrdinech operace Anthropoid.

Datum:17. 03. 23
Cena:od 250 Kč
Čas:19:00 - 21:45
Kategorie: kultura|divadla

Je třeba rozstřílet toho kata, co sedí na hradě. Snad nám někdo spadne z nebe. Olda je řezník a dělá fantastické řízky. Aťa zbožňuje verneovky a až vyroste bude pistolníkem. Jindřiška se poprvé zamilovala a všimla si, že tady v Libni to krásně voní. A všichni mají tajemství. Tatínek už strachem zešedivěl. Jak můžou být obyčejná děcka tak odvážná? Přitlučeme hřebíky na cepy a vymlátíme ty nácky! Hlavně ať nikdo nezradí, jinak se Jindřiška nestihne zamilovat podruhé.
Doku-fikční hra podle skutečné události o zákulisí největšího hrdinského činu našich dějin.

Režie: Tomáš Dianiška
Světová premiéra: 18. září 2020
Délka představení: 2 hodiny 45 minut

Tato inscenace získala ocenění v Cenách divadelních kritiků za Poprvé uvedenou českou hru v roce 2020. A byla nominována na Cenu Marka Ravenhilla za rok 2020. V roce 2022 získala Cenu Divadelních novin za tvůrčí počin v oboru činoherní divadlo za období od září 2020 do srpna 2022.

Divadlo pod Palmovkou
Tel: 283011127
Zenklova 34
Praha 8, 180 36
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: