Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Divadlo pod Palmovkou

Praha 8, Zenklova 34, 180 36

zpět na výpis
Tip
     
Divadlo pod Palmovkou

Silné a velké příběhy světového i českého repertoáru různých žánrů inscenované v moderním provedení a s vynikajícími hereckými výkony.

Telefon:283011127
Kategorie: kultura|divadla

Ve velkém sále divadla, který pojme 300 diváků, uvidí diváci zejména klasická, roky prověřená a stále aktuální díla i díla moderní, která jsou vždy vybírána tak, aby atraktivně a srozumitelně vyjadřovala velké emoce, vyprávěla příběhy hodné následování, respektu i ostražitosti, dotýkala se naléhavých témat i podpořila divákovu fantazii a probouzela smích.

Studio Palmoffka s kapacitou 80 diváků se nachází ve čtvrtém patře hlavní divadelní budovy a je určeno pro autorské inscenace, které zajímavým a divácky velmi přitažlivým způsobem reflektují současnost a usilují o její divadelní zachycení.

Studio Palmoffka proto nabízí i méně korektní repertoár, ať už se jedná o politický kabaret, zajímavé experimentální texty, autorské divadlo nebo komunitní projekty spřátelených divadel (Cabaret Calembour, Divadlo F. X. Kalby).

Pokladna je otevřena:
Po – Pá: 11 – 18 hodin a hodinu před představením

Zenklova 34
Praha 8, 180 36
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: