Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Sýr, nebo čokoláda? Kouzelný lektvar, či ženy? Novinky v kině, nebo nové podniky?

doporučujeme | 21. 10. 2023

Signal Festival už sice skončil, ale o světlo ani tento víkend nepřijdete. Rozsvítí se totiž magické zahrady (a podle předpovědi v sobotu i slunce). Chcete si dát lektvar proti podzimním chmurám? Takový vám namíchají v kavárně Harryho Pottera. A pokud jeho účinky vyprchají, projezte se k dobré náladě čokoládou. Tady je nášup víkendových akcí proti trudnomyslnosti!

P.S. Víte o nějaké kavárně nebo galerii, která by chtěla hostit výstavu obrazů malíře-amatéra Martina Maříka (jeho portfolio ZDE)? Dejte nám vědět na lukas@citybee.cz. Díky!

SVĚTELNÉ PARKY
Brzy se stmívá? Nezoufejte! Alespoň lépe vyniknou světelné instalace v parcích. Kam se vydat za světlem? Expozice se letos rozsvítí v Lumina Parku (od 20. října), ve Žlutých lázních (taky od 20. 10.) a nově i v Letňanech (od 4. 11.)
 Více➠ZDE

Festival kávy: Tak tahle akce vás zaručeně nakopne! Najděte si svůj šálek kávy, naučte se ji připravovat alternativně a zjistěte, co je v kávovém světě nového. Dvoudenní festival, včetně speciálního brew baru. Více➠ZDE

Hodně čokolády: Chcete zhubnout? Tak rozhodně nechoďte na Čokoládový festival! K ochutnání zde budou čokoládové pralinky, brownies a další sladká pokušení. Děti čekají dílničky i tvoření zvířátek z balónků. Více➠ZDE

Novinky designérů: Přijďte omrknout to nejnovější z dílen lokálních designérů a obohatit svůj šatník o nadčasové kousky. Oblečení, šperky i další doplňky nakoupíte ve SmetanaQ. Více➠ZDE

TIP PARTNERA CITYBEEKENDU

Vyběhni na Petřín a zažij v sobotu 28. října 5. ročník Sokolského běhu republiky. Užij si přátelskou atmosféru. Zda běháš pravidelně, nebo jednou ročně, nehraje roli. Zvládne to každý! Tak na co čekáš? Hurá k registraci, čas máš už jen do 24. října.
Více➠ZDE

Dvě premiéry: V kinech má tento týden premiéru vítězný film z festivalu v Cannes Anatomie pádu (85 %) A současně i novinka polské režisérky Agnieszky Holland o uprchlické krizi Hranice (65 %).

Letenský swap: Dejte nepotřebným věcem druhý domov a doneste je do Vodárenské věže. Můžete vyměňovat i prodávat. Zaregistrujte si včas místo. Více➠ZDE

Desetiletý sýr: Řekněte sýýýýr a oslavte 10 let sýrárny v Lucerně. Kromě ochutnávek sýrů a vína vyzkoušíte speciální kvíz, rozkrojíte obří sýr, a pokud budete mít štěstí, vyhrajete v tombole. Více➠ZDE

NOVÝ GRAM
Chcete si dát snídani ve tři odpoledne? Dát si plnohodnotný oběd nebo strávit příjemný čas s rodinou, případně sami se sebou? Objevte v srdci Vinohrad nový Gram, za kterým stojí parta lidí z holešovického Vnitroblocku.
Více➠ZDE

VZHŮRU DO BRADAVIC
Propadli jste kouzlům obrýleného čaroděje? Pak zajděte na lektvar do CukrCafé Ridikulus. Kavárnu inspirovanou školou v Bradavicích najdete na Sokolské. V nabídce je také Harry Potter v knižní podobě.
Více➠ZDE

VÝSTAVA V PRÁDELNĚ
Pro velký zájem byla o dva týdny prodloužena výstava fotek Alžběty Jungrové v prostorách prádelny Všeobecné fakultní nemocnice na téma žena ve všech podobách. Pokud jste ještě nebyli, neváhejte.
Více➠ZDE

[loga/cb_logo(1).png]

CityBee zve do... divadla

Tentokrát jsme vybrali pozvánku za spolkem JEDL, což je „platforma pro nezávislé autorské divadlo“, kterou už před více než 10 lety založili Jan Nebeský, Lucie Trmíková a David Prachař. JEDL je mimochodem zaregistrovaný na CityBee.

Na konci října hrají v Rokoku Soukromé rozhovory. Více➠ZDE O několik dní později tamtéž představení Ženy, držte huby! – Inscenaci o jedné nenapravitelné ženě a taky pohled zpět do komunistického kriminálu. Více➠ZDE

[loga/cb_logo(1).png]


news

Průhonická restaurace Babiččina zahrada vrátila na stůl červený hrnec. Co je v něm?

Kam o víkendu s dětmi: Dýňové hrátky, světelný park i středověké hry

Buďte zpocení! 16 tipů, kam vyrazit v Praze do sauny

Nově otevřeno: Espresso bar, peruánská kuchyně, Studánka poznání a 27 podniků

víkend

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!