Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

CukrCafé Ridikulus

Praha, Sokolská 33, 12000

zpět na výpis
Tip
 
CukrCafé Ridikulus

Cukrárnu s kavárnou s výbornou polohou pro srazy na náměstí I.P.Pavlova.

Telefon:725 148 512
Kategorie: gastro|cukrárny a lahůdky, kavárny

Jsme nově otevřená kavárna inspirovaná kouzelnickým světem Harryho Pottera na I.P. Pavlova v samotném srdci Prahy. Ulice Sokolská 33, pár kroků od metra, tedy doslova centrum.

Celá takhle krása vznikla díky šikovné a talentované Anet Sahulové, která je majitelkou a hlavní osobností tohoto kouzelného místa. Vše postavila za pomoci rodiny a přátel, teď se vše neustále inovuje a rozšiřuje.

Otevřeno máme od 5. 9. 2022 a nové menu máme od března letošního roku. Můžete u nás ochutnat naše signature nápoje jako, žádaný KrémovýMáslovýNápoj alko/nealko nebo Ridikulus G&T, kdy si ho umícháte sámi na "hodině lektvarů" - náš oblíbenec hostů. Nesmíme zapomenout také na náš oblíbený twist "Proměň vodu v dobrý rum!" nebo Skinny Witch. 

Druhý nealko lektvar byl Felix, Ledový Felix - jasmínový zelený čaj, mango, marajakuja kuličky, mango magic aneb naše tekuté štěstí.  Ať už si to každý přebere jak potřebuje, je to fresh a zaručí šťastnější den.

Sokolská 33
Praha, 12000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: