Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

O víkendu: Víno a piknik v zahradě, nové podniky, letní kina & letní divadlo

doporučujeme | 19. 8. 2021

Předposlední prázdninový víkend se toho v metropoli sešlo poněkud hodně (i slunečné počasí bude). Takže si hoďte korunou, jestli zajdete na koncert, či nový cirkus na Letní Letné? Nebo dáte přednost neokoukaným kapelám a divadlu v Habrovce? Tekutiny doplníte ve sklípku v Botanické,  nebo na pivních slavnostech? A v sobotu si na Mariánském náměstí můžete připomenout výročí příjezdu sovětských vojsk při černé komedii Okupace v letním kině.

 
POZOR, POZOR! Původně plánovaný nedělní pianový koncert přímo na Vltavě pro slušné ryby, racky a lidi v podání úžasného Lukáše Vondráčka se nakonec kvůli počasí neuskuteční. Tedy bude, ale v jiný termín v září.

REKLAMA
DRUHÁ VLNA LETNÍCH VÝPRODEJŮ, SLEVY AŽ -70 % na Zoot.cz

Festival & piknik: Neoposlouchané kapely, neokoukaná divadelní představení a jeden velký alternativní piknik. Přijďte si užít nekomerční atmosféru festivalu Habrovka na zahradě kostela sv. Františka kousek od metra Budějovická. Více➠ZDE

Pivo v sobotu. Víno na neděli: Na jedno nebo třeba osm poctivých řemeslných piv zajděte v sobotu do Parku Přátelství. Více➠ZDE Máte sklep? A mohla bych ho vidět? – V neděli vás čeká komentovaná prohlídka vinného sklípku i přilehlé vinice v Botanické i s ochutnávkou vín. Více➠ZDE

Divadlo & divadlo: Romantiku pod hvězdami si užijete, vezmete-li svou drahou polovičku večer do Grébovky na představení Traktát o lásceVíce➠ZDE Nebo zajděte na originální divadelní degustaci, při které se bude servírovat hned několik nových divadelních her a tříchodové menu. Vstupenky rychle mizí! Více➠ZDE


V minulých týdnech jsme v metropoli objevili 18 nových podniků. Boom zažívají hlavně zmrzlinárny. Zahřešíte si také na Kampě v obnovené cukrárně Ivety Fabešové (viz foto).
Více➠ZDE

Pohádka pro děti: V sobotu nebo v neděli sbalte děti a vyrazte s nimi na loutkovou pohádku O pejskovi a kočičce. Rodiče si o přestávce mohou prohlédnout úžasný smíchovský klášter sv. Gabriela. Více➠ZDE
  
Únikovka v kamionu: Vysvoboďte zakletého knihovníka ze starého kamionu, který najdete zaparkovaný na Výstavišti. Přihlašte svůj tým na speciální únikovku včas, termíny rychle mizí! Nejbližší volné jsou od příštího týdne. Více➠ZDE

REKLAMA
DRUHÁ VLNA LETNÍCH VÝPRODEJŮ, SLEVY AŽ -70 % na Zoot.cz

Víkendové pozvánky do letních kin

Kdyby tisíc klarinetů | Okupace | 12 opic | Pomáda | Jack Strong | Deníček moderního fotra | Free Guy


ZACHRAŇ JÍDLO
Kolik toho nacestuje banán, než skončí u nás doma? Zajděte si to na vlastní kůži vyzkoušet na výstavu, která je vkusná, originální, přínosná, vhodná pro děti, interaktivní a ještě navíc za dobrovolné vstupné.

Více➠ZDE

KROK SUN KRO
V Karlíně nově najdete Kro bistro&bar, kam můžete zajít na ta nejlepší grilovaná kuřata a vychytané signature drinky. Obojí si vychutnáte třeba na parádní zahrádce.
Více➠ZDE

STUDIO BUBEC
Za návštěvu rozhodně stojí i kulturní centrum a sochařská dílna Studio Bubec. Nyní je zde k vidění výstava děl Kurta Gebauera: Věci veřejné. Náš kamarád tam byl minulý víkend a hlásil: Stavte se, je to fakt bomba prostor!
Více➠ZDE

Kam o víkendu s dětmi

 

Pražské zahrady

Novoměstská radnice

22.08. 10:00


 

Víkend s Tlapkovou patrolou

Centrum Černý Most

21.08. - 22.08.


 

CooLoběžka Cup

Malešický park

22.08. 10:00


 

Pohádkoland

Výstaviště Praha

21.08. - 22.08.

news

Kam na nejlepší zmrzlinu v Praze? Tipy na zmrzlinárny v centru i u řeky

12 pražských koupališť, díky kterým zapomenete na moře

Nově otevřeno: Zmrzlinárny, královské kavárny, cukrárna IF nebo designové bistro

LETNÍ KINA v Praze 2021: Kde a kdy se promítá & kam zadarmo

víkend

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!